En nystart

Detta var inte igår.
En ganska passande beskrivning på den här bloggen, detta blir det första inlägget på i princip två år, men ej det sista, för nu drar vi igång igen. Jag personligen vet ej vilken funktion bloggen fyllde förr, då när den var aktiv. Men jag vet i vilket syfte jag har tänkt mig att använda den.
 
Bloggen kommer att fungera som en ingångspunkt för dig som är intresserad utav Socialdemokratin och möjligtvis även själv har funderat över att engagera dig politiskt. Där jag som ung demokratisk socialist kommer att florera kring både realpolitik och ideologi, samt mer eller mindre aktuella händelser i samhället. Litet som stort, på allt ifrån lokal till global nivå. Som till exempel, vem bör vinna det Amerikanska valet? Eller, går det på några villkors vis att rättfärdiga vinster i välfärden?
 
Våra åsikter kommer att bokstavligt talat forsa fram på denna blogg och vi hoppas att vi ska kunna formulera åtminstone några tänkvärda synpunkter för er läsare. Detta blev endast en kort inledning, dock hoppas jag å mig själv samt SSU Strängnäs vägnar att det väckts någon form utav intresse och hoppas i sådana fall att ni kommer tillbaks när bloggen blivit lite fylligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0